Svetila Linea light

KATALOG SVETIL LINEA LIGHT

Linea Light Group, ustanovljena leta 1976, je bila med prvimi evropskimi podjetji s svetili, ki so se specializirala za LED tehnologijo. Z leti pridobljene izkušnje so blagovni znamki omogočile vrhunsko strokovno znanje s 100-odstotno italijansko kakovostjo in oddelkom za razvoj, ki je sestavljen iz 85 predanih strokovnjakov. Podjetje s petimi proizvodnimi obrati, 15 pisarnami po vsem svetu in več kot 550 zaposlenimi izstopa s sledečimi vrednotami:

  • Izkušnje,
  • inovativnost,
  • globalni pogled, ki se ujema s tipično italijansko izdelavo,
  • vrhunska tehnologija
  • natančnost

Njihova filozofija raziskuje, razvija in izvaja izvirne rešitve v harmoniji z arhitekturo, naravo in ljudmi. Podjetje je Ekološko usmerjeno, kar se izraža v njihovem delovnem okolju, proizvodnji in samih svetilih. Že vrsto let namenjajo sredstva za obvladovanje vplivov različnih dejavnosti na okolje, kot so uporaba skoraj v celoti proizvedenih obnovljivih virov energije, zmanjšanje porabe in emisij CO2 ter predelava in recikliranje ostankov in surovin.

Linea Light Group je proizvodna organizacija, ki je skupaj s svojimi industrijskimi zmogljivostmi spretno ohranila mero tiste ročne izdelave, ki je bila vedno značilna za izdelke "Made in Italy". Od zasnove do ustvarjanja so njihova svetila kombinacija visoke tehnologije, raziskav, znanja ter recept, zaradi katerega so italijanska podjetja edinstvena po vsem svetu.

Podjetje z več kot 40.000 različnimi svetili uspešno izpolnjuje razne zahteve svetovnega trga. Razširjena prodajna mreža po vsem svetu jim omogoča eksponentno rast in razvoj v eno najbolj znanih podjetij s svetili.

Perenz Illumina svetila

KATALOG SVETIL PERENZ

Italijansko podjetje Perenz Illumina je leta 1962 ustanovil Romano Perenzina. Podjetje že skoraj 60 let izdeluje svetila vseh kategorij, družinsko tradicijo pa je pred leti prevzel sin Massimo.

Kakovostna in izvirna oblika, ter odlična storitev že od nekdaj odlikuje podjetje Perenz, ki svojim strankam v mešanici oblik in barv ponuja eleganco ter prefinjenost. Kolekcije svetil Perenz združujejo prestiž in tehnične inovacije v iskanju novih izraznih obzorij, ter segajo vse od modernih do rustikalnih svetil.

Svetila LAM export

KATALOG SVETIL LAM

Podjetje s svetili LAM je nastalo v kraju Piombino Dese leta 1979, se skozi leta razvilo v veljano referenčno podjetje za distributerje svetil in postalo nacionalno ter mednarodno znano v svetu svetil.

Njihova ponudba svetil zajema bogato zbirko lestencev, stropnih svetilk, namiznih svetilk, talnih svetilk, vgradnih svetilk z LED osvetlitvijo in kablov za žarnice zadnje generacije. Več kot 8000 vrst svetilk s prefinjenimi in dragocenimi zaključki ter z edinstvenim in izpopolnjenim dizajnom.

Svetila Liberti Lamp

KATALOG SVETIL LIBERTI

Podjetje Liberti Lamp ima 40 let poslovnih izkušenj na področju zunanjih svetil in je v kombinaciji z mladim podjetniškim duhom in Italijansko kakovostjo ena prepoznavnejših podjetji v evropi, ki so specializirana na področju zunanjih rustikalnih svetil. 

Due P svetila

KATALOG SVETIL DUE P

Podjetje Due P Illuminazione se že več kot 40 let ukvarja z izdelavo in prodajo svetil raznih oblik. Njihovo poslovanje v svetu razsvetljave je poznano tako na nacionalni kot na mednarodni ravni. Zahvaljujoč pridobljenim izkušnjam lahko podjetje ponuja svetila, ki so primerno za katerikoli stil, pri čemer ohranja prodajne cene sorazmerne s ponujeno kakovostjo. Njihova svetila so izdelana izključno v Italiji, pri čemer večino stekla v zbirki pihajo oz. ročno izdelujejo mojstri steklarji, sama končna izdelava pa poteka v njihovi lastni proizvodnji.