ALPCOM svetila

Podatki:

IME: Alpcom d.o.o.

NASLOV: Stepišnikova ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

ID: SI36646032

DAVČNI ZAVEZANEC: DA

MATIČNA ŠTEVILKA: 5667054000

TRR/IBAN: SI56 0443 0000 0214 096 (NOVA KBM d.d.)

VIZIJA

Svoje uspešno 28-letno delovanje želimo v letu 2021 utrditi z implementacijo digitalnega marketinga, razširiti ponudbo LED luči in drugih svetil, ter povečati donosnost spletne prodaje svetil. Kot dolgoročni cilj, bi radi naša svetila razširili na še ne dosežene trge.

POSLANSTVO

S strokovnim pristopom želimo kupcu zagotavljati kvalitetna in okolju prijazna svetila, ter ponuditi najoptimalnejšo razsvetljavo za notranji ali zunanji prostor. 

TEMELJNI CILJI

  • Ohranjati stabilne in partnerske odnose s strankami,

  • Nenehno izboljševanje produktov in storitev,

  • kakovostno zadovoljevanje želj kupcev,

  • ohranjanje motiviranosti zaposlenih,

  • nuditi najdostopnejše cene svetil.

ČAROBNOST SVETLOBE, Robert Plavčak, Direktor.

Svetila ali bolje rečeno svetloba, vpliva na našo produktivnost in koncentracijo, igra svetlobe, vzorcev in barv pa na naše čustovanje, mišljenje in počutje nasploh. Pomembno je torej, da s svetili primerno osvetlimo prostor in si tako zagotovimo optimalne pogoje za naše bivanje in delo. S svetili zaokrožimo prostor kot celoto, z izborom po svojem okusu pa razkrijemo delček sebe. Z namestitvijo primernega svetila lahko mnogo pridobimo, z napačnim izgubimo in prostor razvrednotimo. Čeprav gre za zaključne poteze, s katerimi oblikujemo prostore, bi o njih morali razmišljati že pri načrtovanju prostora.